símbolos de moneda

Es común encontrarse con dificultades cuando hay que sumar una serie de valores anteponiéndoles un símbolo de moneda.

No tenemos que escribir los símbolos ($, U$S). EXCEL los agrega automáticamente. Si lo hacemos, los mostrará como texto y no sumará las cantidades.

Lo mejor es tipear las cifras sin ningún formato -incluso sin puntos de separación de miles, que EXCEL también agrega automáticamente- y dar formato una vez cargados los datos.

Cargar primero los números sin formato y sumar:

Para dar formato de pesos y dos decimales, ir a Formato de celdas/Moneda:


El separador de miles (.) está en el ítem Número

Y aquí las cantidades con su formato final.

Para hacer cálculos con EXCEL hay que separar con coma (no con punto) la parte entera de la decimal.

correcto: 345,97
incorrecto: 345.97

3 comentarios:

Yorks Bustamante dijo...

BUEN DIA A TODOS QUISIERA SABER COMO HAGO PARA QUE AL MOMENTO DE DIGITAR UN CELDA SOLO CON TEXTO ESTO CAMBIE A LETRA DE COLOR BLANCO PERO SI DIGITO NUMERO NORMAL QUE HAGA EL CAMBIO DE COLOR ROJO POR EJEMPLO.

Unknown dijo...

Buen día a todos, quiero saber como trabajar con reportes en excel que contienen número con <1, <0.1, etc, los cuales se consolidan en una base de datos, estos número no son trabjables con formulas de excel y peor con gráficas, y la única manera que vi para poder trabajarlos es anular el simbolo para poder trabajar, me quita mucho tiempo ya que son montones de numerous y quiero ver la forma de trabajarlos directamente sin tener que eliminar el simbolo que los antepone

Sjoberg Anna dijo...

Luin en línea-kommentin Los Angelesissa toimivasta periodista paljastaa kuinka hän löytää poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hänen entinen poikaystävänsä hajotettiin.
Lähetän sähköpostiviestin yhteyttä samaan Dr.Amisoon, koska minulla en tämä voimakas aikomus, että asiat toimivat minulle, uskoin todistusten olevan tosielämän todisteita. Tajusin, että tämä olisi hyvä jakaa täällä, koska tiedän, että se inspiroi myös muita.
onneksi minulle löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä en yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme takaisin takaisin niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
Rakastan mieheni niin paljon. En olisi voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin vain hänen takaisin rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, että hän oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yritän sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, että tämä toimii myös sinulle, 100% varma.
ota yhteyttä hänen henkilökohtaisen viestinsä kautta (herbalisthome01@gmail.com)
Hänellä en valtuudet ratkaista seuraavat suhteita koskevat kysymykset -
* Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysy pysyvästi mukanasi.
* Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
* Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
* Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
* Henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
* hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
* taikuutta, LOTERÍA DE HECHIZOS Y DELETREO DE WEL-PELIT
Internet auttaa todella paljon tarjoamalla nopeita ja kiireellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
tässä sobre Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com